5 stiluri de geci bărbați pe care fiecare domn ar trebui să le aibă în dulap

 5 stiluri de geci bărbați pe care fiecare domn ar trebui  să le aibă în dulap

 

Pe măsură ce temperaturile încep să scadă, începe vânătoarea pentru garderoba perfectă de toamnă, iarnă și primăvară. Garderoba fiecărui domn ar trebui să aibă un set de geci bărbați adecvat. Există câteva stiluri de jachete bărbătești care nu numai că vor ține de cald, dar te vor face să arăți foarte bine. La urma urmei, gecile și paltoanele sunt prima piesă care arată stil și ultima piesă care este purtată cu atenție.

Există pe piață astăzi diferite tipuri de geci pentru bărbați. Alegerea îmbrăcămintei exterioare potrivite poate fi o sarcină dificilă. În această postare pe blog, am enumerat diferite stiluri de geci bărbătești pe care le puteți achiziționa pentru sezonul rece.

Geacă bomber bărbați

Geacă bomber poate fi identificată prin decolteul definit, închiderea cu fermoar frontal și manșetele și tivurile cu nervuri. De ani de zile, a fost o îmbrăcăminte clasică pentru bărbați. Este o piesă versatilă și este considerată una dintre cele mai populare stiluri de geci pentru bărbați.

Jachetele bomber vin într-o mare varietate de potriviri și stiluri. Inițial, jachetele bomber erau confecționate din piele groasă și rezistentă și se terminau deasupra osului șoldului. Stilurile moderne de astăzi vin în modele mai lungi sau potrivite subțiri, care se vor integra perfect în aspectul actual.

Combină o jachetă bomber cu blugi skinny rupți în albastru și o cămașă albă pentru un look ușor. Puteți opta pentru o pereche de cizme din piele maro închis pentru o estetică masculină.

Geacă din denim pentru bărbați

Inițial, gecile din denim au fost create pentru a nu arunca resturi rămase de la producătorii de blugi. Din moment ce denimul este cunoscut pentru că este un articol de îmbrăcăminte durabil, respirabil, acesta a fost conceput ca îmbrăcăminte exterioară pentru mineri, ingineri feroviari și cowboy. Astăzi, însă, jacheta din denim este o piesă de bază care poate adăuga un element robust stilului tău.

Geaca din material de blugi este o necesitate pentru dulapul fiecărui domn. Avantajul jachetei din denim este durabilitatea. Își păstrează integritatea chiar și după ani de zile. 

Geaca din denim este una dintre acele stiluri de jachete pentru bărbați, care sunt versatile. O poți purta cu orice ținută îți dorești. Arată excelent atât cu ținutele casual, cât și cu cele smart casual. Dacă vă întrebați, da, o puteți purta cu blugi. Asigurați-vă, totuși, că între pantaloni și geacă este distanță de două nuanțe.

Geacă de motociclist

Geaca de motociclist este o piesă de îmbrăcăminte pe care o găsiți de obicei agățată în dulapul băieților „răi” care sunt în pas cu moda. Este posibil să nu fie la fel de versatilă în comparație cu alte stiluri de geci pentru bărbați, dar merită să investești într-una. De ce? Pentru că este durabilă și nu se demodează. O geacă de piele bună poate rezista toată viața. Oferă utilizatorului o senzație de nervozitate, competență și duritate.

Îmbrăcați geacă de biker cu un tricou imprimat și blugi slim fit. Veți ieși în evidență în mod sigur!

Paltoane bărbați

Paltonul este unul dintre cele mai funcționale, adaptabile și rafinate piese vestimentare pe care le aveți în garderobă. A rămas constant în îmbrăcăminte pentru bărbați de când a debutat pentru prima oară în urmă cu peste 100 de ani.

Deși un palton poate părea scump, este o investiție solidă. Nu numai că este durabil, dar nu se demodează niciodată. Puteți fi sigur că nu va deveni niciodată demodat. De fapt, s-a schimbat foarte puțin în peste 100 de ani.

Paltonul modern este în toate nuanțele și culorile. Dar standardul de aur este bej, kaki sau negru. Purtați-l simplu și bărbătesc: paltonul peste costum și cravată. Dacă doriți un aspect altfel, de ieșit din „decor”, încercați să îl purtați peste un hanorac. Acest lucru va oferi un aspect sportiv hainei.

Hanorace bărbați

Hanoracul este de obicei purtat pentru îmbrăcăminte casual sau sport. Este posibil să nu fie cel mai la modă articol din garderoba dvs., dar este unul dintre cele mai versatile stiluri de jachete pentru bărbați. Îl puteți introduce în diferite ținute. 

Poți fi la fel de îndrăzneț sau simplu pe cât vrei. Nu numai că arată la modă casual, dar vă ajută și să vă păstrați părul și fața uscate în ploaie. Facem mențiunea că ținuta casual este un cod vestimentar occidental relaxat, ocazional, spontan și adecvat pentru utilizarea de zi cu zi.

Îl poți purta ca parte a unui look sportiv, ca parte a unei ținute pentru zile răcoroase, casual, de weekend sau ca parte a unui look stratificat. Dacă doriți să vă păstrați aspectul simplu și relaxat, încercați să îl purtați cu o pereche de blugi și adidași. Pentru o ținută elegantă și fermecătoare, încercați să o asociați cu o jachetă din piele sau de blugi.

Vezi mai multe modele de geci barbati pe site-ul nostru.