9 tipuri de blugi bărbați și cum să găsești perechea perfectă de jeanși pentru tine

9 tipuri de blugi bărbați și cum să găsești perechea perfectă  de jeanși pentru tine

 

Cu atât de multe opțiuni de potriviri, stiluri și culori, cumpărarea blugilor pentru domni poate deveni efectiv un cub rubik! Totuși, există un motiv pentru care blugi barbati sunt atât de populari. Versatilitatea! Atât de mult iubită!

Acest minighid vă va ajuta să aflați cum ar trebui să se potrivească blugii și, astfel veți avea cea mai bună alegere de jeanși pentru tipul dumneavoastră de corp.

Blugi slim fit pentru bărbați

Blugii slim fit sunt la mare căutare! Îngustarea lor pe țesătură în zona coapsei și a gambei creează un profil mai subțire și mai înalt – lucru pe care ni-l dorim cu toții, inclusiv femeile.

Însă, nu toți bărbații îi pot purta. Cei care sunt foarte slabi sau cei care sunt supraponderali nu ar trebui să îmbrace acest model. Sunt foarte mulați și îi vor dezavantaja.

Avantaj pentru bărbații care frecventează sala de sport și care au un corp frumos sculptat, blugii skinny pentru bărbați sunt alegerea ideală.

Blugi drepți pentru bărbați

Croială standard – fără alte brizbrizuri. Blugii drepți nu sunt conici, așadar nu veți obține nici un efect de slăbire.

Acestea fiind spuse, o linie dreaptă este perfectă pentru băieții cu picioare mai voluminoase și cu spate mai mare.

Blugi skinny pentru bărbați

Blugii skinny sunt greu de îmbrăcat. Chiar funcționează doar pentru băieți care sunt slabi. Ai ghicit!

Dacă aveți o greutate medie sau chiar o greutate ușor sub medie, vă recomandăm să evitați blugii skinny și să încercați categoria slim fit.

Dacă sunteți slab, ei bine, în mod cert vă este invidiat metabolismul. Acești blugi skinny sunt fabricați de aproape toate brandurile, fapt care vă permite să purtați firma dumneavoastră preferată.

Blugi relaxați pentru bărbați

Forma aceasta de blugi relaxed fit este o opțiune excelentă pentru băieții din categoria „grea”! Aceste produse au stil, dar au un spațiu suplimentar în fund, picioare și coapse.

De cele mai multe ori, acești blugi relaxați sunt confecționați cu denim greu, astfel încât să obțineți mai multă structură pantalonilor. Aici apar și avantaje importante pentru domni: confort și stil.

Blugi pentru bărbați în vârstă

Când căutați blugi pentru seniori, poate doriți să încercați o talie mai înaltă.

Blugii înalți se ridică deasupra taliei. Acest lucru poate aplatiza stomacul și poate oferi mai multă lungime picioarelor, oferindu-vă un aspect mai subțire și raționalizat. Ceea ce nu este chiar un lucru rău!

Blugi pentru bărbați înalți

Domnii înalți care nu cumpără perechea potrivită de blugi sunt destinați gleznelor goale... Poate fi dificil să găsești blugi în stoc care să aibă 36, 38 și chiar 40... Din fericire, câteva mărci s-au orientat și către cei menționați mai sus și au introdus o țesătură suplimentară.

Blugi pentru bărbați scunzi

Domnii mai scunzi au fost nevoiți să învețe o mulțime de trucuri pentru a ocoli cusături lungi care nu se potrivesc niciodată tipului lor de corp. Câteva mărci s-au gândit și la ei și au rezolvat nevoia de a tăia și de a face tiv pentru fiecare pereche de blugi lungă cumpărată.

Blugi pentru bărbați supraponderali

Prea mulți băieți supraponderali încearcă să intre în blugii lor necorespunzători, însă există multe opțiuni inclusiv pentru ei!

Pentru blugii de zi cu zi, băieții cu ceva mai multe kilograme ar trebui să opteze pentru o pereche de blugi relaxată. Pentru nopțile în oraș, un jeans cu tăietură dreaptă îți va „slăbi” profilul.

Blugi pentru bărbați cu coapse mari

Anumite mărci inventează un nou stil numit sport-fit. Blugii din această categorie au mai mult spațiu în zona dorsală și ceva spațiu suplimentar în zona coapsei.

Dacă sunteți un tip cu coapse bine lucrate și mari, evitați tendința de a purta blugi skinny. S-ar putea să credeți că așa vă arătați mușchii mai bine, dar cel mai probabil vă va face corpul să pară „înghesuit” în niște pantaloni mici.