Hanorace bărbați, moda fără tricou în sezonul rece!

Hanorace bărbați, moda fără tricou în sezonul rece!

 

Alegerea unui hanorac este ca alegerea unui tricou: variantele tale sunt aproape nelimitate. Hanoracul bărbătesc poate să fie sau să nu fie cel mai la modă articol din garderoba dvs., dar este o piesă vestimentară confortabilă și versatilă pe care o puteți purta aproape tot timpul anului. 

Din ce în ce mai mulți bărbați adoptă o abordare elegantă de confort în vestimentația lor de serviciu, acest blând bumbac devenind un articol de zi cu zi esențial. De fapt, a devenit o bază fashion în ultimele sezoane.

 

Hanorace bărbați pentru un stil relaxat

A fost o vreme când o glugă era asociată cu adolescenți furioși. Designerii renumiți spun propriile păreri despre această îmbrăcăminte confortabilă: poți pur și simplu să pui pe tine un hanorac și o pereche de blugi și să arăți în continuare bine.

Hanoracele sunt grozave atunci când trebuie doar să te îmbraci în grabă. Deși este perfect să purtați hanoracul ca piesă principală de îmbrăcăminte exterioară, de ce să nu faceți un pas în plus și să o asortați cu o jachetă bomber sau o jachetă simplă din denim. Culorile contrastante vor face un aspect atrăgător. În plus, este perfect pentru nopți reci.

 

Pentru un look puternic, asortează-l corect

Un hanorac cu glugă este o piesă vestimentară subestimată care nu este de obicei purtată elegant. Oamenii consideră adesea că este prea casual datorită esteticii sale atletice. Totuși, câteva modificări minore îți pot transforma complet aspectul.

Este ușor de utilizat atât pentru aspectul casual, cât și pentru cel stradal. Ceea ce alegeți să faceți cu hanoracul dvs., va modela aspectul pe care doriți să îl obțineți.

Încercați să purtați un hanorac gri cu o jachetă neagră peste. Combină această ținută cu blugi de culoare închisă și cizme Chelsea. Astfel, veți obține un aspect mult mai bărbătesc.

 

Hanorace bărbați pentru un aspect sportiv

Un hanorac este ideal dacă doriți un aspect sportiv. Acesta a câștigat atracție când oamenii au început să le poarte în anumite universități. De atunci, a fost adoptat de companiile de îmbrăcăminte sportivă, dar și de designeri. Ce mod mai bun de a stiliza un hanorac decât cu o influență sportivă de lux?

De-a lungul anilor, îmbrăcămintea pentru bărbați a intrat pe un teritoriu mai casual și sportiv. Vestea bună este că poți adăuga hanoracul bărbătesc în aspectul tău de zi cu zi, fără să arăți că ai fost mai leneș în a-ți schimba îmbrăcămintea de la sală.

 

Hanoracul pentru bărbați face parte dintr-un aspect stratificat

Pe măsură ce vremea se răcește și zilele trec, este timpul să începem să ne gândim la garderoba acestui sezon.

Straturile sunt importante, mai ales iarna, deoarece vă veți deplasa adesea între medii calde și reci. Cel mai bun lucru despre straturi este să poți elimina un strat exterior fără a compromite stilul ținutei tale.

Când creați suprapuneri, asigurați-vă că fiecare strat este ceva pe care îl puteți purta singur. Hanoracul este o piesă vestimentară versatilă și funcțională. Îl puteți purta singur sau îl puteți folosi ca componentă de suprapunere.

Optați pentru un hanorac sub pardesiu sau palton, de exemplu. Asigurați-vă că alegeți un hanorac subțire pentru a evita aspectul umflat sau supraponderal. Combinația cardigan-hanorac funcționează la fel de bine în lunile mai reci. Puteți deveni creativi în timp ce vă creați ținuta.

 

Care este diferența dintre un pulover și un hanorac?

Cea mai importantă și, evident cea mai vizibilă diferență între un pulover și un hanorac este felul în care sunt confecționate. Un pulover este croșetat ori tricotat, în timp ce un hanorac nu. Acesta este realizat din bumbac. Puloverele sunt menite să vă țină cald în special iarna. Hanoracele sunt, de asemenea, menite să țină de cald, deși nu acesta este singurul scop. Împreună cu menținerea corpului cald, absorb și transpirația. Acest lucru le face să devină alegerea ideală pentru sportivi și pasionați de fitness. Puloverele sunt fabricate din material ușor, astfel încât să nu absoarbă transpirația, ci doar să țină cald.

Moda hanoracului devine în curând un stil pe care toată lumea este dispusă să îl adopte. Într-o lume care este mereu în mișcare și agitație, este un avantaj să ai ceva care te face să te simți în regulă pe tot parcursul zilei. Oare ce este hanoracul dacă nu este sinonim cu confortul? Versatil, elegant și confortabil. Dacă nici asta nu te convinge să cumperi hanorace barbati de pe site-ul nostru, atunci nu știm ce să vă sugerăm!