Îmbrățișează vara cu cele mai chic stiluri de rochii pentru orice ocazie!

Îmbrățișează vara cu cele mai chic stiluri de rochii pentru orice ocazie!

 

Gândiți-vă la asta: nu sunt rochiile singurele ținute pe care le purtăm întotdeauna când vrem să fim sigure că nu avem prea multe dureri de cap? Spre deosebire de blugi sau bluze sau fuste, care toate necesită un articol de împerechere... Rochiile trebuie doar să le asortați cu o pereche de pantofi și o geantă, și gata! De asemenea, merg în orice sezon și pentru orice ocazie.

Totuși, vara este aici și ce poate fi mai plăcut decât o rochie ușoară de vară. Chiar dacă nu porți rochii des în restul anului, trebuie să știi că sunt atât de ușoare și de confortabile în lunile mai calde – indiferent că mergi la plajă, la birou, să iei la cina sau la o petrecere.

Cheia este să găsești un stil care să se potrivească tipului tău de corp și să îmbunătățească acea parte a corpului tău de care să te îndrăgostești în totalitate. 

Maxi rochii – rochii lungi

Abordarea perfectă pentru toate fetele cu toate stilurile, aceste rochii putem să le purtăm toată vara: evenimente, ținute casual, seri frumoase... Atât de iertătoare cu corpul și atât de elegante, sunt cu siguranță o necesitate. De asemenea, incredibil de versatile, deoarece pot fi în atât de multe culori, imprimeuri, tăieturi, astfel de rochii de vară sunt un dar frumos pentru zile călduroase.  

Rochii midi

Aceste frumuseți au revenit destul de des în ultimul timp și cred că are de-a face cu cât de versatile sunt. De la stiluri potrivite la croieli în linie A, la retro, până la clasice, aceste rochii pot fi ținute de birou perfecte alături de pantofi cu toc înalt, rochii de ocazie sau chiar ținute casual.

Rochii de vară pentru plajă

Nici o vară nu este niciodată completă fără acestea, iar cu cât sunt mai sălbatice, imprimate, albe și scurte, cu atât sunt mai bune. Sunt frumoase cele cu bretele subțiri, nuanțe nebune, decupaje și materiale vaporoase. Unele dintre aceste stiluri se pot traduce ușor în rochii de zi și chiar în ținute pentru cocktailuri pe plajă, pentru seară. 

Rochii romantice

Gândiți-vă la țesături de sifon și mătăsos în toate tăieturile, culorile, imprimeurile și stilurile posibile. Aceste rochii au o atmosferă foarte feminină pentru femei, stil boho-chic și sunt perfecte pentru cine de vară, petreceri și ieșiri în oraș pe timpul zilei.

Rochii albe

Oooo, da! Cel mai râvnit stil al verii, rochia albă este frumusețea supremă atunci când vine vorba de rochiile de vară. Este clară, proaspătă, elegantă, feminină, sexy și îți îmbunătățește pielea bronzată cel mai bine. Se potrivește cu orice (da chiar și cizme și jachete de piele, sau pantofi cu toc) și poate merge și oriunde.

Rochia neagră

Mai nou, negrul și-a câștigat atenția asupra modei de vară, ceea ce este foarte important. Nici o rochie nu va arăta vreodată la fel de grozav ca cele negre, în viziunea multor doamne. De la stiluri mini flirty, la rochii midi, la stiluri maxi, midi, acestea pot deveni cele mai admirate rochii de seară la nuntă sau botez. Aplică un colier auriu și vei străluci în mod sigur.

Rochii de vară florale

Definiția verii stă în stilul acesta de rochii cu flori colorate explodate. Sunt minunate pentru serviciu, pentru evenimente feminine relaxate, pentru weekend-uri, pentru ocazii frumoase... De obicei, este o bucată de vară pe care fiecare fată ar trebui să o dețină.

Rochii mini

Unica versiune a rochiei care nu va fi niciodată demodată, ne place tuturor să arătăm un pic de senzualitate din când în când. În plus, astăzi vin în atât de multe stiluri sexy, înclinate, încât balansarea unei mini-rochii poate fi o ținută destul de feminină. Este vorba despre pantofi cu toc eleganți și atitudine. Încă rămân piesele perfecte pentru o noapte fabuloasă de dans. 

Rochii tricou

 

În acest trend este vorba despre aspectul împrumutat de la bărbați tradus în rochii de tipul: cămăși cu nasturi supradimensionați, lăsate libere sau legate cu o curea în jurul taliei. Arată atât de șic și profesionist, însă fără prea mare efort și incredibil de frumos în acest sezon de vară. 

Scoate orice rochie din dulap

Nu judeca pentru ceea ce urmează să găsești scris, dar ... nu prea cred în a ieși afară în rochii în sine. Vreau să spun că întotdeauna cred că orice rochie este perfectă pentru a ieși în lume, în special una pe care nu o porți în mod simplu la o ocazie de seară – dacă o accesorizezi corespunzător, porți pantofi stiletto și ai un păr și un machiaj grozav. Bineînțeles că te duci la nunți, cocktailuri sau evenimente de gală. 

Apoi, o să ai nevoie de o rochie adecvată sau de o rochie de cocktail. Dar în nopțile de vară, când plănuiești că ieși la un pahar de euforie și cină cu prietenii, sau mergeți la dans... cea mai bună alegere se poate spune că este una dintre rochiile de mai sus purtate cu o întorsătură. Veți arăta mult mai sofisticat și fără efort. 

Rochii cu bretele subțiri

Anii 90 s-au întors, așa că ... nu mai ai de ce să pari surprinsă. Și aceste rochii sunt atât de grozave pentru vară pentru doamnele cu un decolteu perfect!

Rochii oversized

Acestea sunt o tendință masivă de ceva vreme și tot ce putem spune este „mulțumesc” pentru asta. Sunt perfecte pentru un job mai lejer, pentru look casual, pentru seri relaxate, pentru acele zile lungi în care pleci dimineața de acasă și te întorci seara foarte târziu. Cred că acestea sunt cele mai sofisticate rochii vreodată. Ele arată bine sandale cu talpă sau cu pantofi cu toc. Suuuperb! 

Rochii imprimate casual

Acestea nu sunt pentru toate evenimentele din viața ta, dar unele femei le pot purta la locul de muncă. Acestea arată mai potrivite pentru birou, folosind un blazer deasupra atunci când aerul condiționat pare că face temperatura prea mică în încăpere.

Pentru mai multă inspirație, te invităm în să alegi din sutele de modele de rochii disponibile la noi!