Diferite tipuri de geci femei pe care ar trebui să le ai în sezonul rece.

Diferite tipuri de geci femei pe care ar trebui  să le ai în sezonul rece.

Una dintre cele mai atemporale ținute care sunt purtate de toată lumea o dată pe an într-un singur sezon este geaca.

Cu o mulțime de geci femei disponibile pe piață și în industria modei, tot ce trebuie să faceți este să alegeți ce geacă se potrivește cel mai bine cu ținuta și să arate grozav atunci când ieșiți din casă. Iată câteva geci femei despre care credem că sunt esențiale pentru garderoba de toamnă, și nu numai:

Geci de piele pentru femei

Au fost atât de multe spuse și făcute înainte cu acest produs de bază, încât dacă s-ar repeta aici ar fi chiar plictisitor. Așa că nu se va întâmpla asta! Ceea ce este de menționat totuși este că jachetele din piele colorată au momentul lor, de la albastru electric și verde la nuduri luxoase – și anume, primăvara. Pentru toamnă, culorile ideale sunt: negru și maro.

Geci de blugi pentru femei

Nu este ceva nou! Purtată masiv în anii 80, 90, a încercat să rămână prezentă și în sezonul trecut, dar cred că a ajuns doar să aibă o intrare timidă, pentru ceea ce urmează să se întâmple în această toamnă. Purtarea gecilor din denim de către femei va fi foarte vizibilă, în orice model, mai ales ușor cele relaxate – ușor largi, nu prea închise la culoare, și kitsch-ul la limită. Poate exista și ceva foarte rocknroll în legătură cu o jachetă din denim împodobită cu pietre prețioase sau ecusoane. 

Geci bomber pentru femei

Geaca bomber arată minunat atunci când te axezi pe un stil glam destul de sportiv, mai jucăuș, mai casual, fără a fi prea finisat.

În prezent, jachetele bomber femei sunt purtate cu cămașa albă simplă și blugi rupți, oferind un aspect robust unei persoane. Fetele curajoase o poartă peste fuste și rochii.

Hanorace cu glugă pentru femei  

Femeile care poartă deseori hanorace arată mai tinere și mai sportive. Hanoracul cu glugă poate fi purtată în mai multe ocazii, cum ar fi o escapadă casuală, întâlniri și evenimente sportive. Se știe că sunt ușoare și confortabile și pot fi purtate peste tricouri casual și blugi.

Jachete matlasate pentru femei - sacourile

Jachetele tip sacou sunt perfecte pentru exterior și pentru întâlnirea cu cineva. Matlasarea este practic orice mix sau tip de cusături care combină două straturi de pânză, ceea ce îl face, în esență, cald și perfect pentru începutul toamnei.

Geci cu șnur pentru femei

Geaca cu șnur vine cu elastic în interior sau o curea slăbită, dar care poate fi legată în jurul taliei pentru a regla centrul în funcție de alegerea doamnei care o poartă. În general, jacheta este utilă în timpul sezonului ploios și când ninge, deoarece vă protejează împotriva umezelii. Unele geci cu șnur vin cu o glugă pentru a vă proteja și capul și părul.

Jachete parka pentru femei

Geaca parka este un alt nou trend care a atras atenția oamenilor și putem mulțumi vedetelor pentru asta, care au reușit să evidențieze trendul. Jacheta are o lungime mai lungă și este aruncată înapoi pe un umăr pentru a da un aspect distins. Sunt disponibile în culori fine și sunt special concepute pentru femei. Geaca parka este confecționată și din blugi, de multe ori femeile pot fi văzute purtând versiunea denim a acesteia.

Paltoane pentru femei

Dacă cineva vorbește despre geci pentru femei, am putea la fel de bine să vorbim despre paltoane femei care sunt obligatorii în garderoba acestui sezon. Gecile sunt îmbrăcăminte casual, dar paltoanele sunt pentru nivelul următor. Paltoanele sunt îmbrăcăminte semi-formală sau formală, ceea ce face un accesoriu extraordinar în ținutele pentru femei. Pot fi asociate cu bijuterii moderne adecvate fiecărui eveniment.

Haine de blană pentru femei

Ai văzut vreodată o femeie purtând o haină de blană și să nu arate elegantă? Nu! Pentru că hainele de blană adaugă atât de multă eleganță și grație personalității unei femei. O haină de blană este adesea asociată cu oameni eleganți de înaltă clasă, ceea ce face necesară prezența uneia în garderoba ta.

Vezi aici mai multe modele de geci femei recomandate de noi.