Stiluri de blugi femei, la modă în orice anotimp

Stiluri de blugi femei, la modă în orice anotimp

Descoperă stilurile de blugi pe care vrei să le ai în garderoba ta în acest sezon! Denimul este o alegere clasică și cool, esențial pentru a vă arăta stilul personal. Accentuați-vă silueta feminină cu blugi femei skinny , alegeți un aspect nonșalant cu blugii damă relaxați, creați o siluetă clasică cu blugi cu croi drept sau optați pentru vibrații retro cu blugii evazați. Preferați jeanși la modă cu talie joasă sau aveți nevoie de o pereche de blugi deosebiți cu talie înaltă? Citiți mai jos și aflați mai multe despre diverse modele blugi femei care se pot purta în orice anotimp și alegeți-vă preferatul toamnei!

Blugi femei relaxed fit  - blugi aproape largi

Blugii cu blugi relaxați sunt o alegere extraordinară. Caracterizați printr-o potrivire nonșalantă, au talii căzute și picioare largi, drepte sau conice. Acești blugi sunt nonșalanți și feminini în același timp și se potrivesc la șolduri. Purtați acești pantaloni din denim cu manșete pliate în zile ușor însorite toamna. 

Blugi femei skinny

Preferatul din toate timpurile al multor fashioniste: blugii skinny. Acești blugi care se potrivesc siluetelor slabe sunt moderni. Alegeți un stil subțire cu stretch pentru o potrivire perfectă. Blugii skinny îți accentuează șoldurile și fesele – arată silueta ta feminină. 

Blugi femei drepți

Blugii croiți drept se caracterizează prin picioarele drepte, slim fit și sunt un stil clasic de garderobă. Acești blugi sunt perfecți pentru majoritatea tipurilor de corp – cu excepția siluetei de tip clepsidră – și pot fi purtați atât cu tocuri, cât și încălțăminte joasă. Blugii drepți sunt o alegere deosebit de bună pentru silueta corpului H-line. Luați o culoare închisă pentru un aspect atemporal sau cumpărați-i în culori deschise pentru un aspect contemporan. Purtați-i cu manșete pliate pentru a adăuga o răsucire nonșalantă. 

Blugi femei evazați

Blugii evazați sau bootcut sunt caracterizați printr-o siluetă de picior evazat care creează un element retro. Acești blugi combinați cu tocuri înalte vă alungesc optic picioarele și vă echilibrează șoldurile – o alegere perfectă pentru silueta A-line.

Blugi femei 7/8  

Alegeți o lungime contemporană pentru blugi. Acești blugi 7/8 prezintă un pic de piele și glezna – se combină cu tocuri înalte pentru a-ți „lungi” picioarele. Lungimea mai mică adaugă o notă elegantă și sportivă. Blugii aceștia sunt perfecți pentru doamnele cu siluetă măr cu picioare mai scurte. 

Blugi cu talie înaltă, medie sau joasă?

Fiecare femeie are o opțiune care depinde de multe ori de forma corpului, desigur. Alege blugi cu talie înaltă  pentru o ținută măgulitoare și la modă, blugi cu talie joasă pentru o vestimentație sexy sau alegi simplu, talie normală.

1.Blugi cu talie înaltă

Pentru o siluetă măgulitoare și la modă, optați pentru blugi înalți. Acești blugi vă arată curbele feminine și vă aplatizează armonios burta și șoldurile. De asemenea, acești blugi îți alungesc picioarele. Blugii înalți sunt ideali de purtat cu bluze și bluze introduse în pantaloni pentru a-ți arăta talia feminină. Aveți o siluetă de corp A-line? Cumpărați jeanși înalți. Aveți o siluetă V-line? Evitați acest tip de pantaloni. 

2.Blugi cu talie mijlocie

Talia mijlocie este înălțimea normală a taliei pentru stilurile din denim. Acești blugi sunt feminini și simpli și se potrivesc perfect pentru majoritatea siluetelor corporale. O talie medie este perfectă pentru a aplatiza ușor șoldurile... Poartă acest stil de blugi cu o curea pentru o potrivire perfectă în talie.  

3.Blugi cu talie joasă

Blugii cu talie joasă sunt sexy și feminini. Acești blugi stau jos pe șolduri și îți scurtează picioarele. Picioarele sunt mai lungi decât partea superioară a corpului? Alegeți acest tip de design pentru a vă alungi partea superioară a corpului.